måndag 18 januari 2010

Vepor Konsthelg i Täby Centrum


Nu hänger vi från taken i Täby Centrum. Jag kommer att ha plats 24 vid den röda ringen. Passa på att shoppa samtidigt som ni tittar på konst. Det kommer inte vara någon konst på golvet som tidigare på plan 1 utan runt öppningarna i både den gamla och nya delen av centrumet.

6 kommentarer:

BP sa...

Ha, ha, ha... du gjorde samma sak som jag: plåtade av veporna i TC. Ska också lägga upp den under veckan.
Lite diskret... tycker nämligen att vepan är absolut gräslig. Däremot gillar jag de små veporna som hänger i "dörrarna" skarpt.

Marita sa...

Haha… BP det tycker du bara för att du inte är med på bilden =D. Håller med att veporna i svängdörrarna är riktigt fina. Men tycker dock att de inte kommer till sin rätt uppe i taken. Där tycker jag att konstnärsbilden gör sig bättre. Den märks och syns bättre och det är ju det som är meningen med marknadsföringen av konsthelgen + att jag är med :)

Gunilla sa...

Vad roligt att den här bloggen kommer upp om man googlar "täby konsthelg" kanske borde skriva om det på min blogg också =)
Jag är också med på bilden men har inte hunnit se de som sitter uppe i centrum, men mina kompisar har redan sett mig på den så man måste ju synas i alla fall.

Sissel sa...

om man är en VIP då hamnar man på en vepa i täbban! coolt!

Gunilla sa...

Hej hej, ja, det är jag med bilarna och i helgen blir det bara bilar. Får se hur mycket man hinner se av de andra utställarna, tidigare år har jag knappt hunnit titta något alls själv. Ha det fint i helgen!

Louise sa...

Hej Marita!
Slog upp gårdagens Metro på bussen idag och det första jag såg var DIG! :D Fin bild! Hoppas det blir en bra helg, önskar jag hade kunnat komma och kika.