lördag 10 augusti 2024

Collografi kurs







Har under flera år önskat att gå på en kurs i Collografi. De kurser jag hittat har inte alltid stämt med annat i mitt liv. Men äntligen hittade jag en fyradagars på Folkuniversitetet. Tänker inte lämna akvarellmåleriet men kommer säkert att testa fler gånger Collografi. 

 

1 kommentar:

BP sa...

Fick googla collografi. Har visst hört talas om tekniken, men inte vetat vad det är. Nu vet jag;-) Och som vanligt blir allt du börjar med en succé. Nej, du ska absolut inte sluta med dina akvareller som är enastående, men det är kul att "komplettera".

Svar. Är inte säker på att Starfish& Coffee är ditt stuk. Rough and ready à la Thailand skulle jag säga. Men baguetterna, cortadon och glassen samt den otroligt coola ägaren gör att det är mitt favo ställe.
Från NäsbyPark ta motorvägen till Norrtälje. Ta av vid Viggbyholm. I rondellerna tar du vänster två gånger. Väl på Bergtorpsvägen har du första avfart höger till Viggbyholms Station. Vid t-korsningen tar du vänster i cirka 400 meter till du ser Starfish & Coffee.

Googla Starfish & Coffee, där finns kanske en bättre vägbeskrivning. Och du har ju ställt ut på Startboxen. Ungefär samma körning till Starfish & Coffee. Båda två är favon.

Och om du vill njuta lite franskt så kan jag varmt rekommendera Le Galopin. Vilken mat!!!