lördag 10 februari 2024

Olika sätt att måla stenar

Ca 22x22
Ca 21x31
Den övre tycks säkert att den är enklast att måla men den är verkligen knepig. Den undre försökte jag mig att måla gröna slemmiga stenar under vattenytan och var inte lätt det. Det är bara att fortsätta att öva på båda teknikerna.
 

2 kommentarer:

BP sa...

Svar: Tänkte ställa samma fråga. Men då jag tyckte om omtanken så frågade jag inte. Det är ändå lite roligt och trevligt när en granne bryr sig och ger sig ut i skitvädret och uppvaktar med bagel och en semla. Förresten är den en han (som är 20 år yngre än jag) och inte en hon;-)

Håller förresten helt med dig om semlor rent allmänt. Köpte faktiskt en wienersemla hos ICA i Täby Centrum för några veckor sedan. Den smakade utmärkt! Egengjord mandelmassa till och med, men den skrapade jag bort, då jag inte gillar mandelmassa.
Och hos Gateau i centrum gör dom semlorna när du beställer dom. Då får du välja "innehåll". Ungefär som hos McDonalds - hamburgaren görs efter att du beställt den. Hos Gateau är det semlan...

Dina stenar... blir nog bra till slut. Absolut älskade dock din kille/tjej som skrev/målade som du lagt upp på Instagram.

Har inte Instagram, så jag kan inte kommentera där. Men jag kan i alla fall kolla dina fantastiska akvareller:-)

Marita sa...

Men kära BP om du skrollar lite ner på denna sida så ser du Iiris och kan kommentera där om du vill 😃