måndag 18 december 2023

G O D J U L !

 


2023 års digital julhälsning

 
2023 års 
analog 
julhälsning



3 kommentarer:

Anja Olergård sa...

Kan inte bli vackrare! Vi ska försöka få ihop en digital hälsning men vet inte riktigt om vi hinner till jul eller till nyår eller efter Mikaels operation i januari. Jag är ordningssam men med så lite energi är det omöjligt att nånsin vara ikapp med sina sysslor.

Må så gott och hoppas ni får julefrid och julemat och juletoner och kanske några barnbarn som spelar levande krubba. Jag tror våra generellt är för unga i år men nästa kanske! God jul! Många kramar och tack för allt det vackra!!!

BP sa...

Så fint och vackert:-) Det blir inte lika snyggt hos mig, det kan jag lova;-)

Önskar dig också en riktigt God Jul:-)

PS. Synd att vi inte sprang på varandra i Täby Centrum idag. Det är märkligt egentligen - vi bor i samma kommun men har nog bara sprungit på varandra en enda gång om jag minns rätt. Ja, jag vet att kommunen har cirka 75 000 invånare, så... ;-)DS.

Marita sa...

Anja – Förstår att energin varit extra låg en tid då jag sett att du inte varit så aktiv på din blogg. Men den kommer säkert tillbaka ge bara till tåls. Tack för dina fina ord och att du orkade skriva här. Vi ska till makens son med familj och tror inte det blir någon julkrubba där men vi får umgås iaf.