fredag 6 oktober 2023

Så var det dags för den NYA Konstrundan Täby Vallentuna. Besök konstnärerna som ställer ut i sina ateljéer eller i hemmet. Se karta och deltagare här nedan eller åk förbi samlingsutställningarna Karby Gård i Täby eller Vallentuna Kulturhus för att hämta en folder. På samlingsutställningen finns en eller ett par verk av deltagarna. Jag finns som nr 15 på kartan i Näsby park.

 

 

2 kommentarer:

BP sa...

Lycka till med Konstrundan. Hoppas du säljer massor.
Så nu har man döpt om Konst i Roslagen till Konstrundan. Förut ingick ju Österåker också i eventet, men nu verkar det "bara" vara Täby och Vallentuna.
Hursomhelst - lycka till!

BP sa...

Svar: Tusen ta k för förklaringen. Måste medge att jag alltid tyckt att varken Täby eller Vallentuna tillhör Roslagen. Men åt andra sidan finns ju Roslagsbanan och Roslags Näsby i Täby;-)

Kul att du var med och utformade foldern. Den är väldigt snygg tycker jag. Men så är ju du och din man i branschen om man säger så:-)

Tre sålda akvareller - GRATTIS!!!

En sak jag tyckte var lite "märklig" var att majoriteten av konstnärerna var akvarellister. Det tycker jag är lite synd. Inte en enda konstnär som målade i olja, och knappt någon keramikkonstnär. Att sedan de flesta deltagarna var kvinnor är ju inget nytt, men där tyckte jag se mig en ökning - på killfronten alltså;-)