onsdag 13 januari 2021

Julkort

Det har inte blivit så mycket målat den senaste tiden. Men till jul blev det julkort och målning på temat "Tomten" av Viktor Rydberg.

1 kommentar:

BP sa...

Så fina julkort! Speciellt "tomtedansen" i tvåan var så himla rolig. Å det kan inte var lätt att göra just en akvarell av en julgran, men du lyckades perfekt.
Ja, det är ju inga utställningar någonstans. Så jag tycker väldigt synd om alla konstnärer som inte kan/vill/orkar utgöra sin konst. Det gäller iofs inte bara konstnärer utan andra yrkesgrupper också. Undrar när "det nya normala" börjar. I år?! Tveksamt...

PS. Tusen tack för länken:-) Känner igen tjejen, för hon hoppade runt under vår balkong. Men självaste klippet är från Meteorvägen. Gissar att de spelade in sekvenser runt hela Grindtorp och sedan valde den bästa "miljön". Konstigt nog figurerade Meteorvägen även i en reklamfilm för en iPhone eller om det var en Android;-) Grindtorp verkar vara väldigt poppis för inspelningar av reklamfilmer. En av Ikeas reklam filmer har ju också spelats in under vår balkong. Kostnadsfri underhållning:-) DS.