onsdag 2 februari 2011

Semla

Täby´s godaste semlor finns numera i den nyöppnade Näsbydalsstenugnsbageri. Bagaren Michael fick utmärkelse för ett par år sen i tidningen Metro för Stockholms godaste semla. Så nu har den hamnat i Täby. Testa även hans kardemummabullar, de går inte av för hackor de heller. För att inte tala om hans goda matbröd av alla de slag. Vissa andra sk bagerier kan gå och gömma sig nu för nu köper jag bröd nån annanstans.

1 kommentar:

BP sa...

Bra att man kikar in här hos dig då och då;-)
Sprängningen missade jag uppenbarligen, men världens häftigaste bilder att titta på hos dig.
Bageriet hade jag ingen aaaaaaaning om. Det ska genast "hemsökas" i helgen.

PS. Kolla in Viggbyholms Stationscafé. Deras bruncher på helgerna saknar motstycke och deras cheesecake är stans bästa. Även alla andra bakverk där är rena höjdare. DS