onsdag 25 augusti 2010

Ekbord

Till salu!
Ett rejält ekbord–matbord, arbetsbänk eller konferensbord. Mått 1x2 m, höjd 73, ekskiva 3 cm tjock och specialbeställd. Stomme och ben av metall med hjul. Stomme/ben köpta en gång på ROOM. Står demonterad i vårt garage och vi vill bli av med den snarast. Hör av er den som vet som vill köpa. Pris kan vi diskutera.

Snart dags att städa ur garage och förråd. Kasta, sortera sälja och lämna till Kyrkornas secundhand. Maken börjar kunna hitta till Hagbytippen med förbundna ögon.

I helgen kommer vårt hus upp på Hemnet. Folk undrar varför då – ni bor ju så bra? Ja det gör vi och håller med alla. Men nu vill vi vidare ha det lite enklare i tillvaron. Vad ska vi med en stor tomt till när vi utnyttjar den fyra månader om året. Sen i maj har vi sprungit runt på en massa visningar på lägenheter. Först bara för att kolla in vad som finns och kolla in priser. Helt plötsligt blev vi angelägna när vi såg den ena lägenheten efter den andra. Vi hade ju inte förberett huset eller oss själva för någon försäljning. Så därför har vi jobbat över sommaren med att förbereda huset.

I dag hade vi en fotograf som fotade huset inne och utanför. Vi har stylat i flera dagar men under fotograferingen stylade vi igen. Det handlar naturligtvis att fotona ska bli bra och ta fram husets luftiga känsla på bild. Vi går omkring och njuter nu här hemma och undrar varför vi samlar på en massa saker. Men vem vet vi kanske bor kvar ändå beroende på vad vi får för den.

Inga kommentarer: