fredag 18 december 2009

Fotografering i Täby Centrum

I går var det fotografering för de hugade som ska vara med på Konsthelgen i Täby Centrum den 23-24 januari. Rodamco vill marknadsföra den helgen mer och anlitade en reklambyrå för det. Så då blev det gruppfotografering i Täby Centrum med alster. Meningen är att vi ska hänga bl a i vepor från taket där. Beate – jag har inget emot det, det bjussar jag på. Vem vet bilderna kanske är med på bussreklamen också :)

4 kommentarer:

Lisen sa...

Tänk att ha en Marita vepa! Coolt!
En gång i min ungdom hängde bilder på mig i alla tunnelbanestationer i Stockholm. Eftersom pappa jobbade på reklamstudio, fick jag ibland hoppa in för lite olika jobb. Som tonåring i gymnasiet var det fett pinsamt när mina kompisar snodde skyltar av mig och tog med till skolan.
Att sno en Maritavepa känns som en spännande utmaning...!

Sissel sa...

vepan kan du kanske använda som duk till långbord sedan... kul i alla fall. jag kommer och tittar.

BP sa...

Motoko, min kompis berättade om fotograferingen och att den tog lång tid. Tycker verkligen att Rodamco satsar bra på konsthelgen. Får se vem som ska pryda en vepa ;-) Men vill du verkligen skylta på bussar ;-)

Marita sa...

BP – Det var ju gruppfotografering så man försvinner i mängden. Ja det tog lång tid, alla skulle först bli pudrade. Sen var det nogsamt att det skulle bli bra bilder att ingen skymdes å så. De tog några provfoton, kollade flyttade på folk, hämtade stolar. Man sa att det skulle ta 1-2 timmar och det tog 2.