söndag 5 juli 2009

Fem dagars golf i Värmland+ Lerin

Det finns en golftävling i Värmland som pågår under fem dagar. Man väljer att spela singel eller par (Foursam). Möller och Nyman tävlade med andra 73 par. Vi hamnade någonstans i mitten resultatmässigt. Att tillbringa i gassande sol under 4-5 timmar backe upp och ner samtidigt som man ska prestera sin bästa golf var svettigt och svårt. Det var fler än vi som tyckte det.

Efter att ha spelat i Sunne (där avbröts spelet under ca 1 timme p g a åska) fick vi tid över att åka till Munkfors och besöka Lars Lerin´s museum på Laxholmen. Han är en av de främsta akvarellisterna som jag känner till. Han hade även en stor utställning i vintras på Waldermarsudde.

På torget i Karlstad hade Radio RIX stannat på deras turne genom Sverige. På scenen här är Milow. Runt om torget på taken satt fullt med duvor som diggade till musiken. Efter att ha spelat golf på Billerud GK, Kil GK, Sunne GK och Arvika GK (de som gick till final spelade dessutom på Karlstad GK) körde vi hemåt men stannade utanför Västerås och spelade på Ängsö GK. Där spelade vi alla fyra den bästa golfen på hela veckan. På bild ovan hålar vi ut på 18 hålet på Ängsö.


2 kommentarer:

Sissel sa...

ni har verkligen hängt i förstår jag. mycket motion har ni fått. nu kan du äta glass i stora lass!

Lisen sa...

ja och fika!