tisdag 8 december 2009

Vinterskymning

I januari ska jag vara med på Vintersalongen Ensta krog. Har en massa inrammade tavlor men jag tycker det skulle passa med lite vintriga motiv på en Vintersalong och det hade jag inte så många av. I går letade jag fram lite motiv som skulle passa att måla av. Gillar denna där solens sista strålar lyser igenom trädgrenarna och de långa skuggorna.

8 kommentarer:

Lisen sa...

Den där är ju helt fantastisk! Färgerna, ljuset ja hela totti balotti!

Sissel sa...

otroligt fint ljus i målningen!

Marie Allen sa...

Mycket fin och stämningsfull! Du har verkligen lyckats fånga ljuset på ett enkelt men dramatiskt sätt. Ett bra exempel på att ibland "less is more".
Jag tycker också att din header är fantastiskt fin!

Hallonmoln.... sa...

Din konst är fanastiskt vacker!
Tar du emot beställningar?

Marita sa...

Beställningar kan man alltid prata om. 9 januari och framåt är jag med i "Vintersalong" en samlingsutställning med 9 andra Roslagsmålare. Helgen den 23-24 januari är jag med i en stor konstutställning i Täby Centrum. Om ni vill se mera av vad jag gör live. Annonserar här och på Fecebook

BP sa...

Akvarellet är riktigt, riktigt bra. Så du kom också med i Konst i Täby Centrum. Kul!!! Ska du gå på fotografering imorgon? Bra idé av dom tycker jag.
Jobbar ju i stan så ingen plåtning för min del (lika bra det, vill ine vara med på en vepa ;-)

AL/Scandinavian Christmas sa...

Fantastisk var min första tanke också, men det är ju inte så beskrivande. Egentligen var det nog att du fångat en vintrig känsla och stämning jag menade. Heja heja!

Kyle sa...

Underbart! Det påminner mig om Monet och ljuset han fångade i sina målningar. :)